Leibomen Goedkoop!! Duurkoop?


Goedkope leibomen en vormbomen
Leibomen zijn momenteel niet minder dan een hype. Veel bedrijven proberen hier niet onterecht een graantje van mee te pikken. Door te adverteren als "de goedkoopste", "de beste", "met de mooiste leibomen", "de specialist" etc.

Vanzelfsprekend laten wij ons ook niet onbetuigd van deze superlatieven. Maar wat uiteindelijk telt is natuurlijk het eindresultaat en uw tevredenheid. 

Voor een optimaal resultaat adviseren wij u bomen en leibomen door een professional te laten planten. Onze ervaring wijst uit dat de aanplant van bomen of leibomen nogal eens onderschat wordt. Waardoor het eindresultaat te wensen overlaat. Bomen te diep geplant om een hoogte verschil te overbruggen. Met als gevolg uitval van bomen. Verspringende bomen door hoogte verschil etc.

 

Ook is er soms de gedachte dat wanneer de leibomen eenmaal geplant zijn het werk is gedaan. Echter als er geen onderhoud aan deze bomen gepleegd wordt zal de leiboom zich op den duur weer in zijn natuurlijke groeiwijze wringen.

Bij vers voorgeleide (in het seizoen van verkoop voorzien van een bamboe rek) bomen die de meeste tuincentra en boomkwekerijen verkopen. Is het meestal nog noodzakelijk om na het eerste groeiseizoen de gegroeide takken verder in het bamboerek aan te knopen of een tak die niet optimaal in het bamboe rek zit te vervangen. De meeste mensen bezitten hiervoor echter niet over de volledige kennis en de juiste materialen.

Daarom zitten deze aktiviteiten allemaal in het pakket van Geplant-en-Klaar!.