Vers (voor)geleide leibomen en vormbomen +aanplant

 | 

Kubus vers geleid op stam


Hoogstam vormbomen/leibomen (kubusvorm) vers voorgeleid in kubus op stam stamhoogte naar keuze vanaf  180cm. Afmetingen van de kubus in de vormbomen/leibomen ca. 70x70x70cm. Deze vormbomen/leibomen zijn vers (voor)geleid. Daarom is in deze vers (voor)geleide vormbomen/leibomen in kubus op stam geen grotere kubus aan te bevelen.

Indien zich in uw tuin over de afstand waarop de vormbomen/leibomen geplant moeten worden extreme (meer dan 50cm) hoogte verschillen voordoen is het verstandig deze vers (voor)geleide vormbomen/leibomen in kubus op stam ter plaatse vers te leiden.

Afwijkende maten en overige opmerkingen op aanvraag bij bestelling.

ACER CAMPESTRE (kubus vormboom op stam) omtrek 12-14cm

ACER CAMPESTRE (kubus vormboom op stam)    omtrek 12-14cm
Acer campestre vormbomen geleverd geplant potgrond 2-palen en groeigarantie

Acer campestre (veldesdoorn) vormboom/leiboom kubus op stam, versgeleid/versgevormd, afmetingen kubus 70x70x70cm. De stamomtrek van de vormboom/leiboom is 12-14cm, stamhoogte is ca 200cm. Deze vormboom/leiboom wordt met kluit geleverd en geplant. Totale hoogte ca. 270cm.

OFFERTE AANVRAGEN


op aanvraagAantal  GROENE BEUK (kubus vormboom op stam) omtrek 14-16cm

GROENE BEUK (kubus vormboom op stam)    omtrek 14-16cm
Fagus sylvatica vormbomen geleverd geplant potgrond 2-palen en groeigarantie

Fagus sylvatica (groene beuk) vormboom/leiboom kubus op stam, versgeleid/versgevormd, afmetingen kubus 70x70x70cm. De stamomtrek van de vormboom/leiboom is 14-16cm, stamhoogte is ca 200cm. Deze vormboom/leiboom wordt met kluit geleverd en geplant. Totale hoogte ca. 270cm.

OFFERTE AANVRAGEN


op aanvraagAantal  HAAGBEUK (kubus vormboom op stam) omtrek 14-16cm

HAAGBEUK (kubus vormboom op stam)    omtrek 14-16cm
Carpinus betulus vormbomen geleverd geplant potgrond 2-palen en groeigarantie

Fagus sylvatica (groene beuk) vormboom/leiboom kubus op stam, versgeleid/versgevormd, afmetingen kubus 70x70x70cm. De stamomtrek van de vormboom/leiboom is 16-18cm, stamhoogte is ca 200cm. Deze vormboom/leiboom wordt met kluit geleverd en geplant. Totale hoogte ca. 270cm.

OFFERTE AANVRAGEN


op aanvraagAantal